Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το βαμβάκι στο Πλατύ Ημαθίας (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για το βαμβάκι με θέμα «Συμβουλευτικές υπηρεσίες στον γεωργικό τομέα» που διοργάνωσε χτες 23 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. η στο Πλατύ Ημαθίας η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. (Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών).

Πλήθος κόσμου της περιοχής αλλά και όμορων νομών παρακολούθησε την εκδήλωση θέτοντας τα ερωτήματα τους στους ομιλητές σχετικά με τη βαμβακοκαλλιέργεια.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Στέφανος Νταούκας (Διευθυντής Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας) ο οποίος είχε και το ρόλο του συντονιστή, δίνοντας το λόγο στον Πρόεδρο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος(ΔΟΒ) κ. Ευθύμιο Φωτεινό ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ακολούθησαν οι ομιλητές
Αρχικά με τον Καθηγητή Γεωργίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπιλάλη Δημήτριο να κάνει εκτενή αναφορά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της καλλιέργειας βάμβακος
Δείτε το βίντεο της ομιλίας του κ. Μπιλάλη Δημήτριου ΕΔΩ
Ακολούθησε ο τ. Προϊστάμενος Εθνικού Κέντρου Ταξινόμησης Βάμβακος κ. Μοχάμεντ Νταράσουσε μιλώντας για τη διαχείριση της καλλιέργειας βάμβακος και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ούγκρεσιτς
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»
- Κουρέτας: Να αποζημιωθούν οι καλλιέργειες βαμβακιού και βιομηχανικής τομάτας που επλήγησαν από έλλειψη αρδευτικού νερού
- Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας
- Όσα έθεσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Γιουτίκας, στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τους αυτοδιοικητικούς φορείς










