Κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας αποφάσισαν οι αγρότες του Τυρνάβου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ανακοίνωση Αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου
Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 18/7/2024 η γενική συνέλευση του αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου.
Από την συζήτηση που έγινε αποφασίστηκε ομόφωνα την Τρίτη 23/7/2024 να συγκέντρωθουν όλοι οι συνάδελφοι στις 10:30 το πρωί στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σακελλάρης και να ξεκινήσουμε ώστε 11 να είμαστε έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ όπου θα ζητήσουμε απαντήσεις πάνω στα ζήτημα τα όπου μας απασχολούν.
- Περονόσπορος
- Ακαρπια(ροδακινων-αμπελιων-αχλαδιων)
- Μικροκαρπια (ροδακινων-αμπελιων-αχλαδιων)
- Παραμόρφωση πυρινοκαρπων
- Κλιματική κρίση
- Κανονισμός ΕΛΓΑ
Συναδέρφοι όλοι σαν μια γροθιά την Τρίτη 11 το πρωί στα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας,πρέπει να συγκερωθουμε και να διεκδικήσουμε αυτά τα οποία δικαιούμαστε ώστε να παραμείνουμε στο επάγγελμα,παλεύουμε για την επιβίωση μας,για μας και τις οικογένειές μας,ο αγώνας δεν σταματάει αν δεν δικαιωθούμε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση με ΕΚΕ και αν δεν ικανοποιηθούν κινητοποιήσεις έξω από τις βιομηχανίες αποφάσισαν οι αγρότες Πέλλας και Ημαθίας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- ΑΑΔΕ: Αποκλειστικά μέσω νέας ψηφιακής εφαρμογήςη δήλωση ρευστών διαθεσίμων στα Τελωνεία από 1/8
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 6,2 εκατ. € σε παραγωγούς - Αποζημιώσεις για ζημίες φυτικής παραγωγής και απώλειες ζωικού κεφαλαίου για το 2024 και ενισχύσεις για “Daniel” και “Elias”
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση PLANT BASED WORLD EXPO