Κλείνει επ’ αόριστον η Εγνατία Οδός από το Μπλόκο Σιάτιστας & Κοζάνης - Ηχηρό «ΟΧΙ» των αγροτών στην κυβέρνηση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Έπειτα από νεότερη ενημέρωση που λάβαμε πριν από λίγη ώρα, το πανίσχυρο Μπλόκο Σιάτιστας – Κοζάνης προχωρά σήμερα σε κλείσιμο της Εγνατίας Οδού επ’ αόριστον, ξεκινώντας από τις 12:00 το μεσημέρι. Η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως για όλα τα οχήματα, προκαλώντας σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της χώρας.
Παράλληλα, θα υπάρξει αποκλεισμός και του παράδρομου της παλαιάς Εθνικής Οδού, ωστόσο μόνο για τα φορτηγά οχήματα, από τις 13:00 έως τις 15:00.
Σύμφωνα με όσα μας ανέφεραν εκπρόσωποι των αγροτών, η κινητοποίηση αυτή αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση. Σε συντονισμό με τα δύο μεγάλα αγροτικά μπλόκα της Καρδίτσας και της Λάρισας, οι αγρότες δηλώνουν κατηγορηματικά την άρνησή τους στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, λέγοντας ένα ηχηρό «ΟΧΙ».
Η απόφαση για το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού επ’ αόριστον λαμβάνεται με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 τρακτέρ, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική και τη μαζικότητα των κινητοποιήσεων, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Εργάτες γης και βιοπαλαιστές αγρότες στον ίδιο αγώνα για αξιοπρεπή ζωή
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό











