Στις 14 Ιανουαρίου αποφασίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την προσεχή Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου, από Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς, Χαλκηδόνα, Σέρρες και Χαλκιδική, προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους απέναντι στα προβλήματα του κλάδου.
Όπως επεσήμαναν μέλη της επιτροπής στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκοπός της συνάντησης είναι να δηλώσουν «παρών» στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και που δεν αφορούν μόνο τα φορολογικό και ασφαλιστικό, αλλά και να διερευνήσουν τον τρόπο αντίδρασης τους.
Η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, που «γεννήθηκε» πέρυσι ως όργανο, θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Εκπρόσωποι από τα αγροτικά μπλόκα των Ευζώνων, της Δοϊράνης, του Προμαχώνα, των Πράσινων Φαναριών και άλλων, που στήθηκαν και πέρυσι σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, «θα συγκεντρωθούμε για να καθορίσουμε τις κινήσεις μας. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά τις αποφάσεις θα τις λάβουμε όλοι μαζί» επισήμανε μέλος της Ε.Α.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρέμβαση της ΠΟΓΕΔΥ στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας
- Ο ΥφΑΑΤ Γιάννης Ανδριανός στο 8ο Διεθνές AgriBusiness Forum
- Αμφίπολη: Αγρότες τρίτης γενιάς καλλιεργούν και τυποποιούν όσπρια
- ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026 – Μείωση 50% για κύριες κατοικίες σε μικρούς οικισμούς
- ΚΕΟΣΟΕ: Συνεχίζει με εντεινόμενο ρυθμό η σχετική μείωση των εκτάσεων του ελληνικού αμπελώνα











