Ανησυχία για πρώιμο ξύπνημα των δέντρων από το λήθαργο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την ανησυχία τους για πρώιμο ξύπνημα των δέντρων από το λήθαργο εκφράζουν οι παραγωγοί στη γειτονική Ιταλία, ανεφέροντας ότι τα δέντρα τους παρουσιάζουν πρωιμότητα περίπου ενός μήνα σε σχέση με πέρυσι( freshplaza.it ) .
Το γεγονός αυτό τους κάνει να ανησυχούν για μετέπειτα παγετούς που είναι πιθανόν να συμβούν και να μην μπορούν να τους αντιμετώπισουν, καθώς για την ώρα ο χειμώνας ήταν πολύ ήπιος αφού υπήρχαν μέρες που το θερμόμετρο έδειχνε ακόμη και 17 βαθμούς κελσίου.
Ως λύση σε ενδεχόμενο παγετού, προτείνουν τους ψεκασμούς με φύκια, αμινοξέα και ψευδάργυρο πριν την εμφάνιση του.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- ΥΠΠΑΤ: Διευκρίνιση για την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων για κυριότητα αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Άγγελος Τόλκας: Απίστευτο θράσος της ΝΔ στην Ημαθία. Κάνουν κανονικότητα την ανικανότητά τους











