Βοργιάδης Χρήστος: Οι ειδήσεις του imathiotikigi.gr μέσα από την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" - Δείτε την πρώτη μας Αγροτική εκπομπή (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη βδομάδα, με πλούσια ειδησεογραφία και ενημέρωση από το imathiotikigi.gr , την Ηλεκτρονική Αγροτική Εφημερίδα όπου εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας.
Τώρα πλέον, δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις φίλες και φίλους επισκέπτες, να έχουν ακόμη πιο άμεση ενημέρωση όσον αφορά την τρέχουσα επικαιροτήτα, παρουσιάζοντας τα γεγονότα μέσα από την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" και το www.epilogesnews.gr.
Αρχικά ανά τακτά διαστήματα, αλλά σκοπεύοντας να καθιερωθεί και να οριστούν συγκεκριμένες μέρες και ώρες προβολής της εκπομπής, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την ενημερωτική εκπομπή για αγροτικά κυρίως θέματα.
Δείτε την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" όπως την παρουσιάζει ο Γιάννης Ζήνας με τον Βοργιαδη Χρήστο στο κομμάτι της ενημέρωσης
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Aπώλειες έως και 95% στην παραγωγή ροδάκινων στο Αμύνταιο
- Ολική καταστροφή σε καλλιέργειες καπνού από την ξαφνική κακοκαιρία στη Λάρισα
- Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τουλάχιστον 60 νεκροί στη βόρεια Κίνα ύστερα από καταρρακτώδεις βροχές, 44 στο Πεκίνο
- Καστοριά: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε μηλοκαλλιέργειες του Τοιχιού και του Κεφαλαρίου