Βοργιάδης Χρήστος για την διαμόρφωση τιμής συμπύρηνου ροδάκινου: Η επιχειρηματολογία της ΕΚΕ δεν είναι επαρκώς θεμελιωμένη (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ενημέρωση μέσα από την εκπομπή "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" του epilogesnews.gr, από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας και διαχειριστή της Αγροτικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας imathiotikigi.gr, Βοργιάδη Χρήστου, για τα θέματα και τις προτάσεις που συζητήθηκαν στη Γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, για το πως διαμορφώνεται η τιμή ροδάκινων και νεκταρινιών και τη μη εφαρμογή του νόμου αποπληρωμής των εαυλλοίωτων και νωπών προίόντων καθώς και της προσφοράς και ζήτησης.
Επίσης εξηγεί γιατί δεν είναι επαρκώς θεμελιωμένη η επιχειρηματολογία της ΕΚΕ, μέσα από την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε, στην προσπάθεια της να κρατήσει την τιμή συμπύρηνου στα ίδια επίπεδα με τα περσινά.
Δείτε την εκπομπή για να έχετε λεπτομερή ενημέρωση στο βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα










