Αποζημίωση για τις ζημιές από τον covid 19 ζητούν οι αγρότες της Ιεράπετρας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κρήτης ζήτησαν σήμερα οι εκπρόσωποι των αγροτών της Ιεράπετρας, σε μια προσπάθεια να διεκδικηθούν πόροι που να ικανοποιούν τον αγροτικό κόσμο και τους καλλιεργητές ως αποζημίωση για τις ζημιές από τον covid 19.
Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας Γιάννης Γαϊτάνης, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη και της Αντιδημάρχου Χρύσας Χατζημαρκάκη, ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κρήτης ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και να διεκδικηθεί χρηματοδότηση σε ύψος που να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο το πραγματικό κόστος που είχαν οι καλλιεργητές. Ο κ. Αρναουτάκης, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Μανόλης Καβουσανός.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θέτει υπό την προστασία της το καραγκούνικο αιγοπρόβατο
- Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του Τυρνάβου
- Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Παράταση υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων έως 30 Σεπτεμβρίου 2025
- Προς χειρουργείο ο Λουκάκου, θα λείψει έως και 4-5 μήνες