Χιλιάδες στρέμματα πλημμύρισαν στον Δ. Παλαμά του Ν. Καρδίτσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Τουλάχιστον 10.000 στρέμματα πλημμύρισαν από τις βροχές των προηγούμενων ωρών σε χωριά του Δήμου Παλαμά, στην Καρδίτσα.
Στον Κοσκινά, τα Ορφανά, τη Λεύκη αλλά και στο Μακρυχώρι Καρδίτσας τα νερά έφτασαν στα χωράφια, αφού τα αναχώματα που θα τα συγκρατούσαν έχουν υποστεί υποχώρηση από τα φαινόμενα του Ιανού.
Στο δρόμο από Παλαμά προς Κοσκινά, κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να μετακινήσει τα ζώα του, καθώς το ποιμνιοστάσιο υπέστη ζημιές.
Πηγή:ert.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τζάκρη: «Γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς της Πέλλας και Ημαθίας, που οι καλλιέργειες τους επλήγησαν από παγετό στο προανθικό στάδιο»
- Ενημερωτική εκδήλωση στον Πτελεό Μαγνησίας για την προστασία της ελαιοπαραγωγής
- Μέτρα προστασίας για τη γρίπη πτηνών συστήνει η Περιφέρεια Ηπείρου
- ΚΕΟΣΟΕ: Όταν η μετριοπαθής κατανάλωση αποκτά το πλήρες νόημά της. Ο ΠΟΥ δεν εξοστρακίζει το κρασί: "Είμαστε μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος"
- Επιστολή ΕΘΕΑΣ προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τους έκτακτους φορολογικούς ελέγχους στα ΚΥΔ