Επαφές ΥπΑΑΤ, Σπήλιου Λιβανού, με Περιφερειάρχες και ΕΛΓΑ, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Περιφερειάρχες για την κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές της Ελλάδας που υπάρχουν εκμεταλλεύσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.
Όλες οι αρμόδιες κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκονται σε εγρήγορση για την συνδρομή και ενίσχυση των αγροτών, κτηνοτρόφων και ιχθυοκαλειεργητών από τις συνέπειες της κακοκαιρίας "Μήδεια".
Όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες για την πρόληψη, έτσι και σήμερα, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους ανταποκριτές και τα συνεργεία του Οργανισμού, που μόλις καταστεί εφικτό από τις καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουν σε άμεση αποτίμηση των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην πρωτογενή παραγωγή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης υλοποίησης των ενταγμένων πράξεων στο πλαίσιο των Δράσεων 4.2.1 και 4.2.2 του Υπομέτρου 4.2 του ΠΑΑ 2014-2022
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού
- Αγροτικά νέα: Εγκρίθηκε η δέσμη μέτρων «Omnibus III» για την απλούστευση της ΚΑΠ
- Βέροια: Πωλείται χωράφι 6 στρέμματα με δέντρα (Βιομηχανικά ροδάκινα)
- Ξεκινά η καταγραφή ζημιών από τον ΕΛΓΑ για τα καμένα από τη φωτιά στρέμματα γης στη Βρίσα Λέσβου