Χαλάζι στην Πέλλα: Ξεκινούν οι γεωπόνοι και επόπτες του ΕΛΓΑ τις επισκοπήσεις και ακολουθούν σύντομα οι αναγγελίες ζημιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, αφού ενημερώθηκε από παραγωγούς, προέδρους αγροτικών συλλόγων και προέδρους τοπικών κοινοτήτων της Πέλλας για τις ζημιές που προκλήθηκαν εχθές (29/05) από τη χαλαζόπτωση σε περιοχές της Πέλλας, επικοινώνησε σήμερα με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας του ΕΛΓΑ κ. Μαρία Παππά, στην οποία και τόνισε την ανάγκη έγκαιρης καταγραφής των ζημιών.
Η κ. Παππά ενημέρωσε τον Λάκη Βασιλειάδη πως οι υπηρεσίες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί και από αύριο θα ξεκινήσουν οι γεωπόνοι και οι επόπτες τις επισκοπήσεις ώστε να έχουμε σύντομα τις αναγγελίες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΑΑΤ η τελετή παράδοσης - παραλαβής Υφυπουργού
- Οι θυελλώδεις άνεμοι “ξήλωσαν” θερμοκήπια και κατέστρεψαν καλλιέργειες στα Χανιά
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- Στη Σλάβια Πράγας έως το 2028 ο Ζαφείρης
- Τάσος Μπαρτζώκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Χρέος μας να τελειώσουμε με τις παθογένειες – η κοινωνία απαιτεί διαφάνεια, δικαιοσύνη και αξιοκρατία»