Ημαθία: Κοινοποίηση πορισμάτων ΕΛ.Γ.Α. της Κοινότητας Μακροχωρίου - Ποια η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ανακοινώνεται ότι το υποκατάστημα ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, απέστειλε τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από ΠΑΓΕΤΟ της 21/3/2022 της Κοινότητας ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.
Τα πορίσματα είναι στην διάθεση των παραγωγών στην Κοινότητα ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και το χρονικό διάστημα για υποβολή ενστάσεων είναι μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2023.
Προσοχή: Οι παραγωγοί που δηλώσανε ποικιλίες ΜΙΡΕΛΑ και ΜΑΡΛΕΝ και στους οποίους υπάρχει η παρατήρηση: ΖΗΜΙΑ ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ πρέπει να υποβάλουν ένσταση εφόσον επιθυμούν την αποζημίωση τους σε περίπτωση που είχαν ζημιά από τον ΠΑΓΕΤΟ και όσοι από αυτούς κατέχουν συμβόλαιο Καλλιέργειας για ΜΙΡΕΛΑ και ΜΑΡΛΕΝ να το καταθέσουν με αίτηση στον ΕΛΓΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον Ανταποκριτή Μακροχωρίου στο τηλέφωνο 2331350528 και 2331351926.
Τα πορίσματα είναι διαθέσιμα στους παραγωγούς από την σελίδα του ΕΛΓΑ www.elga.gr/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ κωδικοί taxis net/ Πορίσματα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Επίσκεψη στις χαλαζόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αλμωπίας»
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 1 έως 5 Iουνίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Τάσος Μπαρτζώκας: Άμεση παρέμβαση για να πληρωθούν τη συνδεδεμένη γάλακτος οι κτηνοτρόφοι που αναγκάστηκαν να σφάξουν τα ζώα τους λόγω ευλογιάς στο τέλος του 2025
- Γιάννης Ανδριανός: Η ανθεκτικότητα της αγροδιατροφής είναι ζήτημα επισιτιστικής ασφάλειας και εθνικής σταθερότητας
- Στα 25 εκατομμύρια ευρώ εκτοξεύτηκε η τιμή του Τάσου Δουβίκα











