1500 στρέμματα επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση στη Ροδόπη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Οι οικισμοί Μικρό Πιστό, Μύστακας, Πρωτάτο, Μικρό Τσιφλίκι επλήγησαν από την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον επόπτη του ΕΛΓΑ Θράκης, επλήγησαν 1.500 στρέμματα με σιτηρά, καλαμπόκι, ηλίανθο, βαμβάκι, που ειδικά το τελευταίο θα χρειασθεί επανασπορά.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής Προϊστάμενος, Βασίλης Πλουμίδης, κάλεσε τους πληγέντες Αγρότες από σήμερα και για 15 μέρες, στις κατά τόπους κοινότητες, να προσέλθουν για αιτήσεις αποζημιώσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα










