Πατατοκαλλιέργεια : Καλοκαιρινός σπόρος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Η ποικιλία πατατόσπορου Spunta, είναι η πιο γνωστή και διαδεδομένη ποικιλία στην Ελλάδα και σε άλλες μεσογειακές χώρες. Τα χαρακτηριστικά της πατάτας ποικιλίας Spunta, την κάνουν κατάλληλη για όλες τις χρήσεις και την καθιστούν πρώτη σε ζήτηση από τον καταναλωτή.
Η εταιρία Geomat εμπορεύεται στην Ελλάδα πατατόσπορο Spunta για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο πατατόσπορος παράγεται στην Κύπρο από την Zannetos Ltd, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα ο σπόρος να είναι πολύ υψηλής και σταθερής ποιότητας. Κατά συνέπεια ο παραγωγός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την καλλιέργεια και αποκομίζει προϊόν μεγάλης ποσότητας και καλής ποιότητας.
Ο Κυπριακός σπόρος Spunta παράγεται μέσα στον μήνα Μάιο. Στην Ελλάδα συνήθως φυτεύεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη του Αυγούστου με αναμενόμενη συγκομιδή μέσα Νοεμβρίου με μέσα Δεκεμβρίου (2η καλλιέργεια πατάτας).
Οι γεωπόνοι της εταιρίας Geomat είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο Site μας: https://geomat.gr/burren/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 263 2145
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 21 έως 25 Ιουλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα