Πατατοκαλλιέργεια : Καλοκαιρινός σπόρος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Η ποικιλία πατατόσπορου Spunta, είναι η πιο γνωστή και διαδεδομένη ποικιλία στην Ελλάδα και σε άλλες μεσογειακές χώρες. Τα χαρακτηριστικά της πατάτας ποικιλίας Spunta, την κάνουν κατάλληλη για όλες τις χρήσεις και την καθιστούν πρώτη σε ζήτηση από τον καταναλωτή.
Η εταιρία Geomat εμπορεύεται στην Ελλάδα πατατόσπορο Spunta για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο πατατόσπορος παράγεται στην Κύπρο από την Zannetos Ltd, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα ο σπόρος να είναι πολύ υψηλής και σταθερής ποιότητας. Κατά συνέπεια ο παραγωγός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την καλλιέργεια και αποκομίζει προϊόν μεγάλης ποσότητας και καλής ποιότητας.
Ο Κυπριακός σπόρος Spunta παράγεται μέσα στον μήνα Μάιο. Στην Ελλάδα συνήθως φυτεύεται από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη του Αυγούστου με αναμενόμενη συγκομιδή μέσα Νοεμβρίου με μέσα Δεκεμβρίου (2η καλλιέργεια πατάτας).
Οι γεωπόνοι της εταιρίας Geomat είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο Site μας: https://geomat.gr/burren/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 263 2145
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Φυτοπροστατευτικά προϊόντα: Γιατί "δεν πιάνουν πια τα φάρμακα" και τι μπορούμε να κάνουμε
- Τζάκρη με βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας: «Ανάγκη ρύθμισης για την ενιαία εφαρμογή του προγράμματος 55/67 από όλους τους φορείς που το υλοποιούν»
- Carmen® : Η ποικιλία κερασιάς που ξεχωρίζει στην παραγωγή και στην αγορά
- Πωλείται αερόσκαλα σε καλή κατάσταση
- Ενωτική Ομοσπονδία ΑΣ Ημαθίας: Η συνάντηση στο Μαξίμου με την επιτροπή των «πρόθυμων» δεν έφερε κανένα νέο μέτρο











