Ο Θανάσης Πισσαλίδης καλεσμένος στην «Ελληνική Παραγωγή» με αφιέρωμα στο ελληνικό ακτινίδιο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ο πλέον ειδικός και δημοφιλής από το video του στο YouTube, ο γεωπόνος – τεχνικός σύμβουλος της Jingold Hellas Θανάσης Πισσαλίδης φιλοξενείται στο studio της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για την καλλιέργεια Ακτινιδίου στην Ελλάδα.
Επιπλέον, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο υπεύθυνος marketing κεντρικής Ελλάδος της BAYER HELLAS Γιώργος Γαλούσης παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας για το ακτινίδιο.
Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 16 Μαΐου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv">https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv> και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.
Μετά την ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube //www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv">https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv>. Κάντε την εγγραφή σας για να είστε ενημερωμένοι!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η έκτη μεταγραφή του Άρη ο Κροάτης Μάικιτς
- Συνάντηση Κώστα Τσιάρα με τον Γενικό Διευθυντή του FAO στη Ρώμη
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!