Ολική καταστροφή σε καλλιέργειες καπνού από την ξαφνική κακοκαιρία στη Λάρισα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Καταστροφές σε καλλιέργειες και υποδομές προκάλεσε η χθεσινή ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της Θεσσαλίας.
Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, όλα ξεκίνησαν από την Ελασσόνα μετά τις 4 το απόγευμα χθες, όταν έντονο μπουρίνι συνοδεία ισχυρών ανέμων και χαλαζόπτωσης έπληξε την περιοχή.
Ζημιές και στην Εθνική οδό
Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ σοβαρά προβλήματα καταγράφηκαν και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Στο ύψος του Δρυμώνα Μαγνησίας, οι δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες, με αποτέλεσμα να κλείσει προληπτικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ώστε τα συνεργεία της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» να απομακρύνουν τους κορμούς των ξεριζωμένων δένδρων.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μητρούσιας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η καλλιέργεια που αποφέρει έως και 7000€ το στρέμμα! - Δες ποια είναι! (Βίντεο)
- ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα στο Proficiency Πληροφορικής από την Easy Education!
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Με το δεξί στη League Phase του Champions League Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Άρσεναλ
- Ευλογιά των προβάτων: Τι πρέπει να κάνουν οι κτηνοτρόφοι