Καταστροφές σε θερμοκήπια στο Γαννιτσοχώρι του Δήμου Ζαχάρως - Στήριξη ζητούν οι παραγωγοί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Λίγα λεπτά ισχυρού ανέμου ήταν αρκετά για να προκαλέσουν καταστροφές σε θερμοκήπια στο Γαννιτσοχώρι του δήμου Ζαχάρως.
Ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή την πριν λίγες ημέρες, άφησε πίσω του σοβαρές ζημιές σε εγκαταστάσεις και την παραγωγή, η οποία σε πολλές περιπτώσεις καταστράφηκε ολοσχερώς.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου η Δήμητρα Νικολακοπούλου, παραγωγός μελιτζάνας στην περιοχή, η ζημιά από τον ανεμοστρόβιλο είναι μεγάλη, τονίζοντας ότι πρόκειται για πλήγμα που δεν μπορεί να καλυφθεί χωρίς στήριξη.
Η ίδια υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση καταγραφή των ζημιών και γρήγορη, επαρκή αποζημίωση, ώστε οι παραγωγοί να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να συνεχίσουν την καλλιεργητική τους δραστηριότητα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Super League: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ στο Χαριλάου
- ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε το ΠΑΑ 2014-2022 με πληρωμές 7,99 δισ. ευρώ και ρεκόρ απορρόφησης
- ΜέΡΑ25: Γιατί συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις;
- ΥΠΑΑΤ: Ενημερωτικό για τη συμφωνία Ε.Ε - Mercosur
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις











