Χαλαζόπτωση νωρίς το πρωί σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλαζόπτωση καταγράφηκαν νωρίς το πρωί σε αρκετές περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου. Η περιοχή της Μεσαράς, αλλά και χωριά στους δήμους Αρχανών Αστερουσίων και Ηρακλείου βρέθηκαν στο «στόχαστρο» της κακοκαιρίας, θέτοντας σε συναγερμό τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των δήμων και της Περιφέρειας Κρήτης.
Τα φαινόμενα δεν είχαν διάρκεια και δεν καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα .ενώ για το χαλάζι που έπεσε στις αμπελοκαλλιέργειες στο χωριό Προφήτης Ηλίας του δήμου Ηρακλείου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για την Ποιότητα Ζωής στην Ύπαιθρο, της Περιφέρειας Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης δήλωσε ότι το μέγεθος του προβλήματος θα φανεί τις επόμενες ημέρες και ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΛΓΑ για τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στα 1,5 δισ. δολάρια το κόστος του νέου γηπέδου της Ρόμα
- Επερχόμενη σοδειά: Ιταλία και Ισπανία οδεύουν προς υπερβολικά γενναιόδωρους τρύγους για το 2026, απέναντι στην εύθραυστη ισορροπία των αγορών κρασιού;
- Συνάντηση εργασίας Διοίκησης του Ε.Φ.Ε.Τ. με εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα
- Κινητοποιήσεις αγροτών σε Αμύνταιο και Γρεβενά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η αναγραφή ΑΦΜ πελάτη στα απλοποιημένα τιμολόγια χονδρικής πώλησης καυσίμων, από 1/1/2027










