Έγκριση 112 επενδύσεων στις υδατοκαλλιέργειες που θα δημιουργήσουν 164 νέες θέσεις εργασίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η έγκριση των αποτελεσμάτων της συγκριτικής αξιολόγησης των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, που έχουν υποβληθεί για τα Μέτρα 3.2.2 και 4.2.4 «Παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020.
Συνολικά εγκρίθηκαν 112 επενδυτικά έργα με επιλέξιμο προϋπολογισμό 93,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκατ. ευρώ αποτελούν τη Δημόσια Δαπάνη (εθνικοί και κοινοτικοί πόροι).
Με την έγκριση των επενδυτικών έργων στον ταχέως αναπτυσσόμενο ελληνικό κλάδο των υδατοκαλλιεργειών ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή τους και, με βάση τους φακέλους που υποβλήθηκαν, θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 164 νέες θέσεις εργασίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Χανιά: Λαγάνα 70 κιλών παρασκεύασε φούρνος
- Τσιάρας από το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: Διασφάλιση ανθεκτικότητας και στήριξη των Ευρωπαίων αγροτών για βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο
- Τσαβδαρίδης: «Στις ρίζες της παράδοσής μας βρίσκουμε τον δρόμο για το μέλλον» – Παρουσία σε Πλατύ, Αλεξάνδρεια και Ασώματα
- Παρουσία του Τάσου Μπαρτζώκα στην ενθρόνιση του νέου Καθηγουμένου της Μονής Παναγίας Δοβρά
- Νέοι Γεωργοί: Αναρτήθηκε από το ΥΠΑΑΤ η τροποποιητική απόφαση για δράσεις κατάρτισης











