Συνάντηση Υφυπουργού ΥΠΑΑΤ Ολυμπίας Τελιγιορίδου με Κροκοπαραγωγούς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Συνάντηση είχε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο γραφείο της, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοφύλακτου Γιάννη, όπου συζητήθηκαν προβλήματα των καλλιεργητών.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου για την αντιμετώπιση της ριζοκτονίασης, καθώς επίσης και για την δυνατότητα ένταξης των καλλιεργειών σε κάποια από τις αναπτυξιακές δράσεις του Υπουργείου. Οι κροκοπαραγωγοί ζήτησαν την απαλλαγή για ένα χρόνο των νέων φυτειών, από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η υφυπουργός κ. Τελιγιορίδου δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δικαίωση ΠΟΓΕΔΥ ως προς τις θέσεις της για την πρότερη υφαρπαγή των προγραμμάτων της βιολογικής γεωργίας & κτηνοτροφίας από τις ΔΑΟ/ΔΑΟΚ
- Η Τεράστια Προσφορά με Δωροεπιταγές Επέστρεψε στο Modole Shopping Center
- Άνοιξαν ΣΗΜΕΡΑ οι αιτήσεις για το Voucher Εργαζομένων και Ανέργων με επίδομα 750€
- Έχεις απορίες για τα ψεκαστικά Drone? Επισκέψου την Επίδειξη Ψεκασμού με Drone στο Αίγιο!
- Παύλος Μαρινάκης: Eξεταστική επιτροπή από την ίδρυση του ΟΠΕΚΕΠΕ έως σήμερα προτείνει η ΚO της ΝΔ