Το πρώτο ΑΤΜ αγελαδινού γάλακτος στη Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Οι κάτοικοι της Βέροιας αλλά και των γύρω περιοχών, εδώ και λίγες μέρες έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται φρέσκο Βερμιώτικο γάλα από το πρώτο ΑΤΜ που έχει εγκατασταθεί σε κεντρικό σημείο (Βενιζέλου) της αγοράς στην πόλη της Βέροιας.
Μετά τη Λάρισα και το ΘΕΣγάλα έχουμε το Βερμιώτικο γάλα με το χρόνο να κυλάει υπέρ των παραγωγών, που επιλέγουν ένα ποσοστό της παραγωγής τους να οδεύει στη λιανική πώληση μέσω των ΑΤΜ, και τους καταναλωτές να αρχίζουν σιγά σιγά να στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση αφού τόσο η ποιότητα όσο και η τιμή πώλησης του γάλακτος είναι πολύ ικανοποιητικές.
Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε και άλλα ΑΤΜ να κάνουν την εμφάνισή τους και σε άλλες περιοχές, αν και η αγορά του μηχανήματος απαιτεί ένα αξιοσέβαστο ποσό, περίπου των 20.000 ευρώ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμές ύψους 2.373.965.473,12 ευρώ σε 4.256.353 δικαιούχους για την περίοδο 24 έως 28 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Φορολογικές δηλώσεις: Κερδισμένοι και χαμένοι
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής της Κρήτης στην Εθνική Εκδήλωση του EU Climate Pact 2025
- Σκέφτομαι να καλλιεργήσω Καρύδια: Τι να προσέξω?
- Νοσοκομειακοί γιατροί Ημαθίας: 28 Φλεβάρη: Με γνήσια συνείδηση για πραγματική ανατροπή!