Δ. Σταμενίτης: «Εντάσσονται όλοι οι επιλαχόντες στο Εξοικονομώ»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σήμερα, εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» ως καταρχήν επιλέξιμοι κι οι 47.433 επιλαχόντες, δηλαδή το σύνολο της σχετικής λίστας. Ο σχετικός προϋπολογισμός κατά 591,7 εκατ. ευρώ, γεγονός που αυξάνει το σύνολο του προϋπολογισμού στα 1,2 δις ευρώ. Οι νέες λίστες με τα ονόματα των επιλαχόντων θα επικαιροποιηθούν αμέσως μόλις βγει ο νέος οδηγός του Προγράμματος.
Για το εν λόγω ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης είχε καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση στις 28 Απριλίου 2022, με την οποία ζητούσε την αύξηση του κονδυλίου με σκοπό την ένταξη των επιλαχόντων στο Πρόγραμμα. Αναφορικά με τη θετική εξέλιξη ο Βουλευτής δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση για αύξηση του προϋπολογισμού του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» που έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη του συνόλου των επιλαχόντων, αποδεικνύει ότι η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η κυβέρνηση με σχέδιο και προγραμματισμό εργάζονται για να στηρίξουν την κοινωνία απέναντι στη δύσκολη συγκυρία που δημιουργεί η εκδήλωση της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και να προσθέσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πωλείται συρόμενο αεροψάλιδο σε καλή κατάσταση
- Πρωτοβουλία για το Παιδί - Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που ζουν στην κόψη...
- «Αύξηση της εμπορίας και χρήσης παράνομων φυτοφαρμάκων από τους Έλληνες γεωργούς» το θέμα της ερώτησης Κοτίδη στον ΥπΑΑΤ
- Αθήνα: 6η Premium Real Estate Expo - Η κορυφαία εκδήλωση του κλάδου στην Ελλάδα ανακοινώνει τις ημερομηνίες της!
- Εντατικοποίηση των ελέγχων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στους πιστοποιητικούς φορείς