Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ
ΥφΑΑΤ Γ. Στύλιος: «κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων»
O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος προχώρησε στον ορισμό των Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ). Συγκεκριμένα με αποφάσεις που υπογράφει ο κ. Στύλιος:
- η Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, αναλαμβάνει την έκδοση του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης της παρέμβασης με τίτλο: «ΠΕ-70.2.1: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους»
- η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων αναλαμβάνει αντίστοιχες αρμοδιότητες για τις παρεμβάσεις: «ΠΕ-71: Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» και «Π3-73-2.3: Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»
Με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις ο κ. Στύλιος δήλωσε πως: «ο ορισμός των διευθύνσεων που θα καταρτίσουν το πλαίσιο εφαρμογής του Πυλώνα ΙΙ, κάνει πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων στήριξης και επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Διασφαλίζουμε την ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ. Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα επίθεση αρκούδας σε κυψέλες και μελίσσια στην Κοζάνη
- Ανδρουλάκης: «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη - Απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις Νεκταρίνια? Δες αυτές τις δύο νέες ποικιλίες!
- Συνάντηση Βασιλειάδη με ΥπAAT: «Παγετός 2025 για Προκαταβολές, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλα τα προϊόντα, για παραμορφωμένα και βροχοπτώσεις 2024»
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη | Παγκόσμια Πρωτιά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με τη Volvo Trucks