Υποτροφία για μαθητή από τη Χίο ή τη Λέσβο με τη χρηματοδότηση της Χελλαφάρμ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Τη δυνατότητα να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης έχει μαθητής από τη Χίο ή τη Λέσβο. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών και με τη χρηματοδότηση της Χελλαφάρμ προκηρύσσει υποτροφία για μαθητή από τα συγκεκριμένα δύο νησιά.
Η υποτροφία αφορά και τις τρεις χρονιές σπουδών στο ΕΠΑ.Λ. και ο μαθητής που θα επιλεγεί θα είναι οικότροφος στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου, με καλή επίδοση στη σχολική βαθμολογία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2023
Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Εγγραφών της ΑΓΣ: 2310492848, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα ποικιλία Lecicana®: Η επανάσταση στην ελαιοκαλλιέργεια με αντοχή στο κρύο, ποιότητα και αντίσταση στη Xylella
- Ευχαριστήρια δήλωση νέου Προέδρου Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας, Ηλία Ηλιόπουλου
- Συνάντηση ΠΕΚΔΥ - ΠΟΓΕΔΥ με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
- Βαλένθια, Γαλατασαράι και Γουλβς στο κόλπο για τον Μανδά
- Σέρρες: "Να γίνει σύσκεψη παρουσία βουλευτών και φορέων του νομού" ζητούν οι αγρότες από τον Αντιπεριφερειάρχη











