Παράταση έως τις 25 Ιουνίου στα τρέχοντα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Τη δυνατότητα χρήσης από τους δικαιούχους αγρότες των vouchers για τον κοινωνικό και ιαματικό τουρισμό του ‘23, που έληγαν στις 30 Μαΐου μέχρι και τις 25 Ιουνίου δίνει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο ΟΠΕΚΑ.
Η παράταση ισχύει και για τις επιχειρήσεις που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, θέατρα.
Η καταληκτική ημερομηνία προκειμένου οι δικαιούχοι να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες παροχές και να επωφεληθούν από τα τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ όπως Κοινωνικού και Ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος, πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων και θεατρικών επιχειρήσεων, είναι η 25η Ιουνίου.
Ήδη το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ έχει ανακοινώσει τα προγράμματα του 2024 – Λεπτομέρειες στο Link https://opeka.gr/ypoyrgeio-koinonikis-synochis-kai-oikogeneias-opeka-11-imeres-dorean-diakopes-kai-ston-evro-gia-toys-dikaioychoys-toy-lae/
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τζάκρη: «Πότε επιτέλους τελειώνουν τα ψέματα για την καταβολή των αποζημιώσεων στους κερασοπαραγωγούς;»
- Θα ξαναδώσεις Πανελλήνιες; Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια-Κέντρο είναι εδώ για τη δεύτερη προσπάθεια!
- Ξεκινά η διαδικασία για τη στήριξη με 50 εκατ. ευρώ των παραγωγών που επλήγησαν από τον παγετό του 2025
- Ανακοίνωση από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Με 53 συμμετοχές η Freskon Greece στη Fruit Attraction 2026 στη Μαδρίτη










