Πάει για «sold out» η Agrothessaly τρεις μήνες πριν τη διοργάνωσή της
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Μια «ανάσα» από την πλήρη κάλυψή της βρίσκεται τρεις μήνες πριν από τη διοργάνωσή της, η Πανελλήνια Έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία «Agrothessaly» (6-9/3 2025), με τη ζήτηση για εκθεσιακό χώρο να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όπως επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo.
Η «Agrothessaly», που μπορεί να αποτελεί μια περιφερειακή εκθεσιακή οργάνωση, ωστόσο έχει πανελλαδική εμβέλεια, είναι «παιδί» της στρατηγικής συνεργασίας της ΔΕΘ-HELEXPO και του Δήμου Λαρισαίων, ενώ πραγματοποιείται ανά διετία στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, στη Λάρισα.
Στο επίκεντρό της βρίσκονται η προβολή των προϊόντων της εγχώριας και της διεθνούς αγροτο-κτηνοτροφικής παραγωγής, η ενημέρωση επί των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο των νέων τεχνολογιών, αλλά και η εμπορική δικτύωση των εκθετών εντός και εκτός συνόρων.
Η νέα δημοτική αρχή της Λάρισας έχει «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή τον θεσμό της Agrothessaly, επενδύοντας στη στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO για την ανάδειξη του πολύτιμου κεφαλαίου του αγροτικού κόσμου και του τομέα της αγροδιατροφής της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης υλοποίησης των ενταγμένων πράξεων στο πλαίσιο των Δράσεων 4.2.1 και 4.2.2 του Υπομέτρου 4.2 του ΠΑΑ 2014-2022
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού
- Αγροτικά νέα: Εγκρίθηκε η δέσμη μέτρων «Omnibus III» για την απλούστευση της ΚΑΠ
- Βέροια: Πωλείται χωράφι 6 στρέμματα με δέντρα (Βιομηχανικά ροδάκινα)
- Ξεκινά η καταγραφή ζημιών από τον ΕΛΓΑ για τα καμένα από τη φωτιά στρέμματα γης στη Βρίσα Λέσβου