Τύρναβος: Με 9 βραβεύσεις τιμήθηκαν οίνοι και αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου απέσπασε 9 βραβεία για την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών και των αποσταγμάτων του στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων 2025 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25,26,27 Φλεβάρη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβπου, “ο Διαγωνισμός αυτός αποτελεί κορυφαία διοργάνωση που αναδεικνύει την ποιότητα και την καινοτομία στον κλάδο μας και αποτελεί τιμή και αναγνώριση η βράβευση όλων των συμμετοχών μας στην φετινή διοργάνωση αλλά και κίνητρο για την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του Συνεταιρισμού στις εγχώριες και διεθνείς αγορές”.
Κορυφαία διάκριση με Χρυσό βραβείο απέσπασε το Τσίπουρο Τυρνάβου Συνεταιρισμού με Μαστίχα, ένα καινοτόμο προϊόν και το μοναδικό που κυκλοφορεί στην αγορά.
Ασημένια Βραβεία που θα προστεθούν στις πολλές βραβεύσεις προηγούμενων χρόνων απέσπασαν το Παλαιωμένο Τσίπουρο Τυρνάβου OLD SPIRIT, το Τσίπουρο Τυρνάβου Συνεταιρισμού χωρίς γλυκάνισο, το Τσίπουρο Τυρνάβου Συνεταιρισμού με γλυκάνισο όπως και το μοναδικό Ούζο Τυρνάβου του Συνεταιρισμού.
Χάλκινα βραβεία απέσπασαν το Μοσχάτο Τυρνάβου λευκό ΠΓΕ Τύρναβος, το Μοσχάτο Τυρνάβου ροζέ ΠΓΕ Τύρναβος, ο Ροδίτης ΠΓΕ Τύρναβος και ο νέος ποικιλιακός οίνος Ασύρτικο με Μοσχάτο Τυρνάβου.
Η επετειακή απονομή του 25ου Thessaloniki Wine & Spirits Trophy πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση για υποβολή ΑΤΑΚ έως 30 Σεπτεμβρίου
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο "Βάραθρο του Χάρου" στον ορεινό όγκο του Γράμμου στην Καστοριά
- Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 72χρονου στη Δάφνη Σκύδρας - Την Πέμπτη η απολογία του 76χρονου δράστη
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Δήμος Βέροιας: Εγγραφές με Voucher για θέση σε Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς