Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Στους δρόμους βγήκαν σήμερα, εν μέσω θέρους, οι αγρότες της Καρδίτσας πραγματοποιώντας κινητοποίηση στον κόμβο του Ε65. Οι αγρότες απέκλεισαν συμβολικά τον δρόμο στο σημείο για περίπου μία ώρα και προειδοποιούν με περαιτέρω κινητοποιήσεις, με πανθεσσαλικό χαρακτήρα.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων, προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.
Νωρίτερα σήμερα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, οι αγρότες ζήτησαν να ανέβουν στον αυτοκινητόδρομο, με σκοπό τον συμβολικό αποκλεισμό του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και να ενημερώσουν την κοινωνία για τις διεκδικήσεις τους, ωστόσο, δεν τους επιτράπηκε από την αστυνομία που με διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισετ το δρόμο.
Για τα αιτήματα των αγροτων και περισσότερα διαβάστε στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής
- ΠΕΓΔΥ: Να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων
- Η αλήθεια για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων-Απάντηση του ΥΠΑΑΤ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
- Ενημερωτικό σημείωμα του ΥΠΑΑΤ για τα φερτά υλικά