Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Στους δρόμους βγήκαν σήμερα, εν μέσω θέρους, οι αγρότες της Καρδίτσας πραγματοποιώντας κινητοποίηση στον κόμβο του Ε65. Οι αγρότες απέκλεισαν συμβολικά τον δρόμο στο σημείο για περίπου μία ώρα και προειδοποιούν με περαιτέρω κινητοποιήσεις, με πανθεσσαλικό χαρακτήρα.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων, προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.
Νωρίτερα σήμερα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, οι αγρότες ζήτησαν να ανέβουν στον αυτοκινητόδρομο, με σκοπό τον συμβολικό αποκλεισμό του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και να ενημερώσουν την κοινωνία για τις διεκδικήσεις τους, ωστόσο, δεν τους επιτράπηκε από την αστυνομία που με διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισετ το δρόμο.
Για τα αιτήματα των αγροτων και περισσότερα διαβάστε στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής
- ΥΠΑΑΤ: Ξεκίνησε ο «Διάλογος με την παραγωγή»
- Ανάκληση προϊόντος «ΠΟΣΙΜΟ ΤΖΕΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»










