Επίσκεψη της ΠΟΓΕΔΥ στις πυρόπληκτες περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Κλιμάκιο της ΠΟΓΕΔΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, καθώς και τον Αριστείδη Γκολφινόπουλο, μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΓΔΥ, και άλλα στελέχη των περιφερειακών συμβουλίων, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις γεωτεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, καθώς και στις πρόσφατα καμένες εκτάσεις της περιοχής, την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2025.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του πρωτογενούς τομέα και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, με στόχο τη συζήτηση των αναγκών αποκατάστασης και των άμεσων ενεργειών που απαιτούνται για τη στήριξη της τοπικής αγροτικής και δασικής παραγωγής.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ., στο κτίριο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ), Λεωφόρος Ειρήνης 65, Πρέβεζα.
Κατά την επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές, το κλιμάκιο θα συνοδεύεται από:
- Ιωάννη Βέργο, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας
- Μαρία Τσιατούρα, Γενική Διευθύντρια Δασών Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας
- Σταύρο Μιχάλη, Διευθυντή ΔΑΟ
- Βασίλειο Κορμέντζα, Δασάρχη Πρέβεζας
- Χρήστο Ρούκο, Προϊστάμενο ΠΚΠΦΠΦΕ Ιωαννίνων
Η παρουσία της ΠΟΓΕΔΥ στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας αποσκοπεί στην ανάδειξη των προβλημάτων που προέκυψαν από τις πυρκαγιές και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την άμεση και ουσιαστική αποκατάσταση του φυσικού και παραγωγικού κεφαλαίου της περιοχής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 από ΑΑΔΕ - Αφορά Βασική & Πράσινη ενίσχυση και νέους γεωργούς
- Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Βιολογικών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας
- Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πολιτικής ηγεσίας
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα











