Λάκης Βασιλειάδης: Ανακοίνωση Σχετικά με τις Δηλώσεις ΑΤΑΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Για τις δηλώσεις ΑΤΑΚ δίνεται παράταση έως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
- Για αγροτεμάχια κάτω από 20 στρέμματα, για τα οποία δεν υπάρχει διαθέσιμος ΑΤΑΚ, προβλέπεται η δυνατότητα δήλωσης των ΚΑΕΚ (Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου) αντί για ΑΤΑΚ.
- Για αγροτεμάχια άνω των 20 στρεμμάτων, στα οποία δεν έχουν δηλωθεί ΑΤΑΚ, προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα ως προς το Σχέδιο Δράσης που συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνεται παράταση για τη συμπλήρωσή του.
Για τις δηλώσεις στις οποίες ο ΑΤΑΚ που υπεβλήθη είναι ανακριβής (7% των δηλώσεων που υπεβλήθησαν μέχρι στιγμής), δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να δηλωθεί ο σωστός ΑΤΑΚ μέχρι 20 Οκτωβρίου.
Η συνεργασία όλων με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσιάρα, σε συντονισμό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ήταν καρποφόρα για τους αγρότες μας.
Ακολουθεί ο Σύνδεσμος για την ενημέρωση:
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσιάρας: «Κάνουμε ένα γενναίο βήμα για τη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας
- Οι ροδακινιές πεθαίνουν: Αδιέξοδο για τους αγρότες του κάμπου της Βέροιας με το κράτος απών
- Καλωσορίστε στις καινοτόμες λύσεις του μέλλοντος με τη Massey Ferguson στην Agritechnica 2025
- «Χρυσές Μέλισσες»: Ανοιχτή πρόσκληση σε συγγραφείς και νέους δημιουργούς για συμμετοχή στο διαγωνισμό συγγραφής
- Ολοκληρώθηκε το έργο Αγροτικής Οδοποιίας στα Αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ. Μαρίνας του Δήμου Βέροιας











