Ενισχύει με 12 εκ. ευρώ επιπλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Πίστωση 12.165.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ θα διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι αιτήσεις που έγιναν από κατοίκους της για να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”.
Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας -σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη-, ότι συμφωνήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που είχε στην Αθήνα, με τον αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη.
“Η εκτίμησή μας, ως περιφερειακή αρχή, είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα και καθώς η χρηματοδότηση του υπουργείου δεν έφθασε να καλύψει όλες τις αιτήσεις που έγιναν από κατοίκους της Περιφέρειας, θα διαθέσουμε την πιο πάνω πίστωση, από το ΠΕΠ, προκειμένου να μην μείνει καμία αίτηση εκτός ένταξης στο εν λόγω πρόγραμμα” σημείωσε ο περιφερειάρχης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καταστροφές σε θερμοκήπια στο Γαννιτσοχώρι του Δήμου Ζαχάρως - Στήριξη ζητούν οι παραγωγοί
- Super League: Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ στο Χαριλάου
- ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε το ΠΑΑ 2014-2022 με πληρωμές 7,99 δισ. ευρώ και ρεκόρ απορρόφησης
- ΜέΡΑ25: Γιατί συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις;
- ΥΠΑΑΤ: Ενημερωτικό για τη συμφωνία Ε.Ε - Mercosur











