Συνάντηση για το πρόγραμμα δακοκτονίας σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Συνάντηση εργασίας αναφορικά στον προγραμματισμό και υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας είχε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με τη συμμετοχή της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕΡ και των υπεύθυνων εργολάβων στους Δήμους του Νομού.
Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η πορεία του προγράμματος δακοκτονίας στο Νομό, αλλά και τα προβλήματα που σημειώθηκαν κατά την περσινή περίοδο, ώστε να γίνει φέτος η καλύτερη δυνατή προετοιμασία με στόχο την υλοποίηση ενός προγράμματος δακοκτονίας, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ελαιοπαραγωγής.
Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η δυσκολία εφαρμογής καθολικής δακοκτονίας σε περιπτώσεις βιολογικής καλλιέργειας αλλά και σε εγκαταλειμμένα χωράφια , όπου τα συνεργεία ψεκασμού δεν έχουν πρόσβαση ή σε άλλες ιδιοκτησίες στις οποίες υπάρχουν ζώα και ως εκ τούτου δεν επιτρέπονται ψεκασμοί.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη
- Πώς θα κάνετε τη διαφορά στην προπόνησή σας;
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Φυστικιά
- P J Condellis S.A. : Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Επαγγελματικών Οχημάτων IVECO, ο Γιάννης Μπράβης
- ΠΟΓΕΔΥ: Απαράδεκτο ο πρώην Υπουργός του «φραπέ» να ψάχνει άλλοθι στους γεωτεχνικούς των Περιφερειών











