Αύριο στις 11 το πρωί διαμαρτυρία αγροτών στον ΕΛΓΑ Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, που δέχτηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι συνάδελφοι μας αγρότες της καρδίτσας, οι οποίοι διαδήλωναν στην εθνική οδό, διεκδικώντας μέτρα για την επιβίωσή τους, με αποτέλεσμα ένας συνάδελφος να τραυματιστεί και δύο να συλληφθούν.
Στην τρομοκρατία της Κυβέρνησης απαντάμε με μαζική συμμετοχή στο μπλόκο της διασταύρωσης Νάουσας Πέμπτη 1 το μεσημέρι με τα τρακτέρ, και την Παρασκευή 11 το πρωί στη διαμαρτυρία στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη βέροια.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026










