BIOFACH / VIVANESS 2024: Ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Τα βιολογικά προϊόντα είναι το κλειδί για έναν καλύτερο κόσμο. Ας ενωθούμε για να προστατεύσουμε το κλίμα, να δημιουργήσουμε βιώσιμες λύσεις και να διαμορφώσουμε ένα μέλλον που αξίζει να ζήσουν οι μελλοντικές γενιές.
Οι BIOFACH και VIVANESS είναι κάτι περισσότερο από ένα δίδυμο εμπορικών εκθέσων. Στην κορυφαία εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων στον κόσμο και στη διεθνή εμπορική έκθεση για φυσικά καλλυντικά και προσωπική φροντίδα, γιορτάζουμε τη ζωντανή συζήτηση που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο και σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.
Οραματιστικές ιδέες και η συγκεντρωμένη τεχνογνωσία της διεθνούς βιομηχανίας βιολογικών και φυσικών καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης θα συγκεντρωθούν ξανά στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2024: Εδώ όχι μόνο θα γνωρίσετε καινοτόμα προϊόντα και θα ανακαλύψετε ιδέες για βιώσιμη διατροφή και βιώσιμα καλλυντικά – θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα ανταλλάξετε ιδέες με ομοϊδεάτες και θα εμπνευστείτε από κορυφαίους ειδικούς στα συνέδρια BIOFACH και VIVANESS. Θα γνωρίσετε περισσότερες από 35 ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν!
Μόνο μαζί μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο σύστημα τροφίμων και μια πιο φυσική βιομηχανία καλλυντικών και προσωπικής φροντίδας. Θα σας δούμε εκεί;
Για το εισιτήριο εισόδου σας πατήστε εδώ:
www.messe-ticket.de/Nuernberg/BIOFACH2024/Shop?culture=en
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παραμένει στον πάγκο του Ηρακλή ο Ζόραν Λούκιτς και τη σεζόν 2026-2027
- 44χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
- Ο ΥφΑΑΤ, O Γιάννης Ανδριανός στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για την Εθνική Ασφάλεια και την Επιβίωση των Αγροτικών Κοινοτήτων
- Ενημερωτική ημερίδα για την καλλιέργεια της βερικοκιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











