ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδης προς Japan Tobacco Hellas: Προτιμήστε τα ελληνικά καπνά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας καπνικών προϊόντων Japan Tobacco International Hellas είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης ζήτησε από την εταιρεία να συνεχίσει να επενδύει στην εγχώρια αγορά και την παρότρυνε να αυξήσει την αγορά ελληνικού καπνού και μέσω προγραμμάτων συμβολαιακής καλλιέργειας, υπενθυμίζοντας ότι ο καπνός αντιμετωπίζεται, από το Υπουργείο, όπως όλα τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα της χώρας.
Η εταιρεία από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να επενδύει στον ελληνικό καπνικό κλάδο.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει και ενθαρρύνει κάθε επενδυτική προσπάθεια που αξιοποιεί και αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε επενδυτική κίνηση που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα ΚΑΠ 2028-2034: Ισχυρή χρηματοδότηση, ευελιξία και στήριξη της ελληνικής παραγωγής στο επίκεντρο του Εθνικού Διαλόγου
- Η New Holland δημιουργεί ένα ρεκόρ στην απόδοση της συγκομιδής σταφυλιών
- Η MAGNA αναζητά εργαζόμενους για το συσκευαστήριο – Αυξημένο ημερομίσθιο και πλήρης απασχόληση
- Ένα βήμα πριν την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φεράν Τόρες
- Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Summer Fancy Food Show της Νέας Υόρκης










