Προκαταβολή αποζημίωσης μετά από ζημίες λόγω θύελλας για Θερμοκηπιακή Επιχείρηση στην περιοχή της Αμφίκλειας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Προκαταβολή αποζημίωσης για στη Θερμοκηπιακή Επιχείρηση ΡΕΣΤΕΜΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, μετά απο ζημίες λόγω θύελλας που έλαβε χώρα στην περιοχή της Αμφίκλειας στις 11/12/2022, όπου έχει έδρα η επιχείρηση.
Με άμεσες συντονισμένες ενέργειες, τόσο από την πλευρά του συνεργάτη μεσίτη Ασφαλίσεων κ. Νίκου Βαγιάννη ιδιοκτήτη της Εταιρείας ECONOMIA NET, όσο και από την πλευρά του Γερμανικού Αλληλασφαλιστικού Ομίλου Gartenbau Versicherung VVaG, που καλύπτει ασφαλιστικά την συγκεκριμένη επιχείρηση έναντι φυσικών και τεχνικών κινδύνων, καταβλήθηκε η προκαταβολή της αποζημίωσης για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά της Θερμοκηπιακής Μονάδας στην προτέρα κατάσταση της.
Στην φωτογραφία διακρίνονται (απο αριστερά προς δεξιά): Νίκος Βαγιάννης (ECONOMIA NET), Χρήστος Μάντζιος (Διευθυντής τμήματος Ελλάδας και Νέων Αγορών στην Gartenbau Versicherung VVaG) και Λουκάς Ρεστέμης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συλλυπητήριο μήνυμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καρολίδη
- Πώς μπορεί το bypass να σας σώσει τη ζωή;
- Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φλικ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
- Βολιτάκη: Παραβατικές συμπεριφορές μεμονωμένες μπορεί να υπάρχουν - Η Εξεταστική θα καταλήξει αν υπάρχει οργανωμένο σκάνδαλο
- Ολοκλήρωση Εκδήλωσης «Ποιος ευθύνεται για την ακρίβεια;»