Προκαταβολή αποζημίωσης μετά από ζημίες λόγω θύελλας για Θερμοκηπιακή Επιχείρηση στην περιοχή της Αμφίκλειας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Προκαταβολή αποζημίωσης για στη Θερμοκηπιακή Επιχείρηση ΡΕΣΤΕΜΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, μετά απο ζημίες λόγω θύελλας που έλαβε χώρα στην περιοχή της Αμφίκλειας στις 11/12/2022, όπου έχει έδρα η επιχείρηση.
Με άμεσες συντονισμένες ενέργειες, τόσο από την πλευρά του συνεργάτη μεσίτη Ασφαλίσεων κ. Νίκου Βαγιάννη ιδιοκτήτη της Εταιρείας ECONOMIA NET, όσο και από την πλευρά του Γερμανικού Αλληλασφαλιστικού Ομίλου Gartenbau Versicherung VVaG, που καλύπτει ασφαλιστικά την συγκεκριμένη επιχείρηση έναντι φυσικών και τεχνικών κινδύνων, καταβλήθηκε η προκαταβολή της αποζημίωσης για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά της Θερμοκηπιακής Μονάδας στην προτέρα κατάσταση της.
Στην φωτογραφία διακρίνονται (απο αριστερά προς δεξιά): Νίκος Βαγιάννης (ECONOMIA NET), Χρήστος Μάντζιος (Διευθυντής τμήματος Ελλάδας και Νέων Αγορών στην Gartenbau Versicherung VVaG) και Λουκάς Ρεστέμης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δεν είναι Αγγλικά ή Πληροφορική - Είναι και τα δύο
- Μ. Σχοινάς: «Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα. Με σύγχρονα εργαλεία, καλύτερες υποδομές και ανθρώπους που μπορούν να προκόψουν από τη δουλειά τους»
- Η Μαρία Καρυστιανού παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
- ΠΟΓΕΔΥ: Καταγγελία για καταγγελλόμενη παράκαμψη της προβλεπόμενης ηλεκτρονικής διαδικασίας πιστοποίησης αγροτικού συνεταιρισμού
- Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας από 100+ επιχειρήσεις στην 57η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη










