Οι μαθητές του Προγράμματος ERASMUS + "Drinking Europe's Water" στο Δημαρχείο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Οι 22 μαθητές και οι 11 καθηγητές τους από τις χώρες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Τουρκίας και τη Λετονίας που συμμετείχαν μαζί με το ΓΕΛ Μακροχωρίου στο Πρόγραμμα ERASMUS + με τίτλο “Drinking Europe’s Water” βρέθηκαν στο Δημαρχείο Βέροιας.
Τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές καλωσόρισε στην Βέροια η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Συρμούλα Τζήμα, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Βέροιας, ενώ προβλήθηκε σχετικό οπτικό υλικό για την πόλη.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Drinking Europe’s Water” οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν μαζί με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Μακροχωρίου, κα Ιωάννα Τσαντσάν και τον υπεύθυνο καθηγητή του προγράμματος, κ. Χάρη Μαδεμλή, τον ποταμό Αλιάκμονα και γνώρισαν το ποταμό της Βέροιας Τριπόταμο, συμμετέχοντας σε δράσεις σχετικές με τις λίμνες, τα ποτάμια και το νερό.
Στους μαθητές και τους καθηγητές διανεμήθηκε έντυπο υλικό του Δήμου Βέροιας για την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Κώστας Βοργιαζίδης δίπλα στους παραγωγούς και εμπόρους της Λαϊκής Αγοράς Μακροχωρίου – Περιοδεία σε Μακροχώρι (Απ. Παύλο)
- ΥπΑΑΤ: Θα είμαστε δίπλα στους πληγέντες, μέχρι να δούμε χαμόγελα στα χείλη τους
- Ημερίδα για την «Ημέρα Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε»
- Τσαβδαρίδης: Επιλύθηκε με Απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης το ζήτημα της προσωρινής αναπλήρωσης της θέσης της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Βέροιας
- Ξεκινούν το εκτιμητικό τους έργο οι Επιτροπές για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή στην Π.Ε. Λάρισας