Οι λόγοι ακύρωσης του συλλαλητήριου για την Μακεδονία στην Πάτρα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο ένας εκτός διοργανωτών του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα γίνονταν στην Πάτρα, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί και ανέφερε τους λόγους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ανακοινώνουμε πως από την δίκη μας πλευρά, ακυρώνεται κάθε ενέργεια διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Πάτρα για το ζήτημα της Μακεδονίας που προγραμματιζόταν για τις 25 Φεβρουαρίου.
Για σημαντικούς λόγους διοργάνωσης όπως και ασφαλείας, θα ήταν σαφώς καλύτερο να το αναλάβουν κάποιοι «ισχυρότεροι» οργανισμοί ή φορείς, όταν και αν το κρίνουν να το κάνουν. Όσον αφορά το ζήτημα της άδειας από τον Δήμο εμείς ήμασταν ξεκάθαροι στο τι είχαμε δηλώσει, καθώς και ακυρώνουμε κάθε ενέργεια σχετικά με αυτή την κινητοποίηση.
Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες και αγνές και ποτέ δεν επιδιώξαμε ή θελήσαμε κάτι πέρα από ειρηνικό. Καταδικάζουμε και θα καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την βοήθεια και στήριξη τους για ένα θέμα τόσο σημαντικό. Οι απόψεις μας δεν αλλάζουν.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η AgroBox στην AgroThessaly 2025 – Ανακαλύψτε το Μέλλον της Γεωργίας!
- Θέσπιση Κάρτας Αγροτικού Πετρελαίου & Προστασία της αγροτικής περιουσίας - Τροπολογίες Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη των αγροτών
- Αρχές καλοκαιριού η διεξαγωγή του Δεύτερου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ!
- Στην Agrothessaly 2025 η Γεωθερμική Α.Ε. και ο Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος, Μεσίτης Ασφαλίσεων (Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες)
- Δες πως να προστατεύσεις τις Καλλιέργειές σου από το Stress του Παγετού!