Η δημιουργική συμβολή του συνδρόμου Άσπεργκερ στην μουσική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ένα γιορτινό μήνυμα από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος
Link - Video - Σωτήρης Ρωμανίδης - Ευάγγελος Αραμπατζής
Εμείς ελπίζουμε και ονειρευόμαστε γι' αυτό και οργανώνουμε σιγά - σιγά την στιγμή της συνάντησής μας μετά τους δύσκολους καιρούς που όλοι περνάμε.
Στιγμές από την πρόβα του μέλους της #ΣΟΝΕ Σωτήρη Ρωμανίδη Sotiris Romanidis (drummer) προετοιμάζοντας ένα από τα τραγούδια της επόμενης εμφάνισής μας.
Ο Σωτήρης ολοκληρώνοντας τις μουσικές του σπουδές από το Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης και στο ωδείο στον τομέα των Ευρωπαϊκών κρουστών, είναι ένα από τα βασικά μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος. Η διαφορετικότητά του λόγω του συνδρόμου Άσπεργκερ δεν τον εμπόδισε να εκπαιδευτεί και να αναδείξει τις δεξιοτεχνικές του ικανότητες μέσω της μουσικής. Βιώνουμε το ταλέντο του κάθε στιγμή και σε κάθε μάθημα. Αυτές οι ξεχωριστές ικανότητές του τον οδήγησαν από πολύ μικρό να ονειρεύεται και να ελπίσει την ισότιμη ένταξή του στην κοινωνία.
Στο πιάνο συνοδεύει ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής
''Θα ρωτήσω τα τραγούδια'' - Γιάννης Κότσιρας
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Στίχοι: Ισαάκ Σούσης
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Παραίτηση τώρα των ανεξέλεγκτων της ΑΑΔΕ
- Κλείνει επ’ αόριστον η Εγνατία Οδός από το Μπλόκο Σιάτιστας & Κοζάνης - Ηχηρό «ΟΧΙ» των αγροτών στην κυβέρνηση
- Ποιοι αγρότες δεν θα παραστούν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
- ΠΟΓΕΔΥ: Η επιβλαβής για την Ελλάδα Συμφωνία ΕΕ - ΜΕΡΚΟΣΟΥΡ
- Το απίθανο βότανο που βελτιώνει την όραση ακόμα και σε άτομα άνω των 70 ετών











