Λαμία: Πέθανε την ώρα που μοίραζε δώρα ντυμένος "Άγιος Βασίλης"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Είκοσι λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή ο γνωστός και αγαπητός Λαμιώτης Νίκος Σπανός, σε ηλικία 48 ετών.
Συγκλονισμένη ειναι η κοινωνία της Λαμίας από τον αδόκητο χαμό του.
Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Νίκος Σπανός, το γελαστό παιδί του Δήμου Λαμιέων, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τις εκδηλώσεις της Λαμίας και όλης της Φθιώτιδας, έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.
«Έφυγε» ντυμένος Αι- Βασίλης
Ο Νίκος ήταν κυριολεκτικά η ψυχή των εκδηλώσεων το Δήμου Λαμιέων, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της Λαμίας, όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων.
Επίσης κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες ήταν ο Αι- Βασίλης που πρωταγωνιστούσε επίσης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου.
Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του κυριολεκτικά πρόσφερε χαρά και χαμόγελα, καθώς υπέστη ανακοπή ντυμένος Αι- Βασίλης έχοντας μοιράσει δώρα σε μικρά παιδιά, σε συγγενικό του σπίτι.
Πηγή: lamiareport.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Naoussa Street Food Festival-Wine Edition 2026»
- Βελβεντός Κοζάνης: Σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες από τις ακραίες καιρικές συνθήκες
- Μπάσκετ- Άρης : Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα αφίξεων των ξένων
- Μεταφορά ημέρας λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Νάουσας
- Κανένα παιδί δεν θυμάται μόνο τι διδάχθηκε - Θυμάται ποιος πίστεψε σε αυτό










