Τραγωδία : Νεκρός ένας 71χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ένας 71χρονος βρέθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα νεκρός σε δάσος της βόρειας Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, βρέθηκε καταπλακωμένος από μεγάλο κορμό δέντρου. Είχε φύγει από το σπίτι περίπου στις το πρωί πιθανότατα για να κόψει ξύλα.
Η ώρα περνούσε και οι δικοί του ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Πρώτα εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο γήπεδο των Κεχριών και λίγα μέτρα πιο κάτω βρήκαν τον ίδιο νεκρό.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε να κόψει κάποιο πεύκο και αυτό με τη σειρά του παρέσυρε ένα άλλο το οποίο και τον πλάκωσε. Στο σημείο έχουν φτάσει και αρκετοί κάτοικοι καθώς πρόκειται για πρώην πρόεδρο του χωριού.
ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστικοί βρίσκονται επίσης στο σημείο.
Πηγή: enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εστραγκόν - Το βότανο με την ιδιαίτερη γεύση και το ξεχωριστό άρωμα - Ποια τα οφέλη του στον οργανισμό μας
- Κίνδυνος να εγκαταλειφθούν ελαιώνες στο Πήλιο: «Δεν περιμέναμε τέτοια μείωση στην παραγωγή ελιάς»
- Ευρωπαϊκό έργο TRANSCEND από την Περιφέρεια Κρήτης - Καινοτόμα εργαλεία για τη διαχείριση της λειψυδρίας και την προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή
- Μαργαρίτης Σχοινάς από το Λουξεμβούργο: Κοντά σε συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ
- Παλάτια στην ΑΑΔΕ, φαβέλες στο ΥπΑΑΤ – Αυτή είναι η εξυγίανση της Αντιπροεδρίας;










