Πάρνηθα: Ανασύρθηκε από το φαράγγι η σορός του ορειβάτη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του ορειβάτη, από το φαράγγι της Γκούρας, στην Πάρνηθα. Η σορός παρελήφθη από ελικόπτερο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος και μεταφέρθηκε στην Ελευσίνα, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο 45χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή με παρέα για να κάνουν ορειβασία. Άφησαν τα αυτοκίνητα τους στην αρχή του μονοπατιού και άρχισαν να κατεβαίνουν προς την ρεματιά, ωστόσο, ο 45χρονος γλίστρησε και έπεσε, πριν προλάβουν οι φίλοι του να τον συγκρατήσουν. Τα μέλη της ομάδας κάλεσαν το «112» και ανέφεραν το περιστατικό, ζητώντας βοήθεια και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έρευνα εντοπισμού και διάσωσης.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών ύψους 7,81 εκατ. ευρώ σε 6.926 μη μισθωτούς
- Ημαθία: Ισχυρό μήνυμα πρόληψης μέσα από τις δράσεις των ΚΟΜΥ και το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- Νέα γραμμή μετάδοσης κίνησης Renault Trucks: έως και 4% υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου
- Μαργαρίτης Σχοινάς από το Λουξεμβούργο: Ισχυρή ΚΑΠ, επαρκής χρηματοδότηση και περισσότερη ευελιξία, χωρίς λιγότερη Ευρώπη
- ΑΣ Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας: Νέα συστήματα άρδευσης με τον Μωχάμεντ Νταράουσε










