Θρίλερ με αεροσκάφος που πετούσε πάνω από το Ηράκλειο - Φόβοι για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί πάνω από τον ουρανό του Ηρακλείου, για ένα αεροσκάφος με προορισμό το Ισραήλ, μετά από υποψία για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας.
Όπως ανέφερε αρχικά το Creta24.gr, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Ισραήλ, όταν πάνω από τη Μήλο και μετά από πληροφορίες ότι σε αυτό ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί βόμβα ή να εκτυλίσσεται αεροπειρατεία, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός συναγερμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, «σηκώθηκαν» 4 ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία το συνόδευσαν με το που μπήκε στο ελληνικό FIR από την Ιταλία, μέχρι που βγήκε από αυτό. Τα δύο ήταν δίπλα του ενώ άλλα δύο ήταν σε μικρή απόσταση.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί με ασφάλεια στο Ισραήλ.
Πηγή:newsit.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εφαρμογή προληπτικών μέτρων βιοασφάλειας για την προστασία από τον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- ΑΑΔΕ: Αυτόματα από σήμερα η πλειονότητα των μεταβολών ΚΑΔ και καθεστώτος ΦΠΑ
- Απήγανος, ένα αρωματικό φυτό - Ποιες οι χρήσεις του
- Ηλεία: Αυτοψία του ΕΛΓΑ σε καλλιέργειες που επλήγησαν από τον καύσωνα στον δήμο Ήλιδας
- Από 1η Σεπτεμβρίου η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών από τους μελισσοκόμους