Θρήνος στην Εύβοια – Ξεψύχησε 12χρονος από ανακοπή καρδιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κοντοδεσπότι, η είδηση του απρόσμενου θανάτου ενός 12χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης 31/08 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από προσπάθειες να τον συνεφέρουν.
Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, λίγο μετά τις 1.30, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αίτημα της ΕΘΕΑΣ για παράταση Σχεδίων Βελτίωσης
- Τα άκουσε για τα καλά ο ΥφΑΑΤ Γιάννης Ανδριανός από εξαγριωμένους Σερραίους αγρότες στην SEREXPO
- Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος από πυροβολισμό 42χρονου - Θεώρησε πως ήταν αγριογούρουνο
- Αποτελέσματα-Μέτρο 23 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη ρευστότητας στους γεωργούς, που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, μετά την 1η Ιανουαρίου 2024»
- Επιχειρηματίες από την Ινδία επισκέπτονται την Ζυθοποιία “Βεργίνα”