Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών στα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας διοργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στον χώρο του νέου υπαίθριου αναγνωστηρίου.
Η Δημόσια Βιβλιοθήκη συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας υλοποιώντας εκπαιδευτικές δράσεις για νηπιαγωγεία και μαθητές της Α’ και Β’ τάξης δημοτικών σχολείων Βέροιας. Τα εργαστήρια δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να ενημερωθούν και να προβληματιστούν σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα της γης. Ζητούμενο είναι μέσα από παιδαγωγικές δράσεις να αναπτυχθεί η οικολογική συνείδηση, να γίνουν γνωστοί οι φιλικοί προς το περιβάλλον τρόποι μετακίνησης προκειμένου τα παιδιά να δραστηριοποιηθούν ως μελλοντικοί ενεργοί πολίτες.
Το εργαστήριο περιλαμβάνει ανάγνωση βιβλίου και εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές από 6 έως 8 ετών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ - Πεντάμηνο: Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια, αξίας 138 εκατ. ευρώ
- Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις και προοπτικές
- Παράνομες επιδοτήσεις ακόμη και στην ακριτική Φλώρινα; 9.500 στρέμματα αγριελιών είχαν δηλώσει ότι καλλιεργούσαν επιτήδειοι