Κυνήγι: Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου σε κυνήγι - Χτυπήθηκε από σκάγια στο πρόσωπο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού στη δασική περιοχή μεταξύ Ελαφίου και Καστανιάς σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι φέρεται να συνόδευε τον πατέρα του σε κυνήγι μαζί με φίλους του, επίσης κυνηγούς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτυπήθηκε από σκάγια στο πρόσωπο.
Αρχικά, ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία περιπολικών, που συνέβαλαν στην γρήγορη μετακίνησή του, στο Νοσοκομείο.
Ο 12χρονος υποβλήθηκε σε αξονικό έλεγχο και όλες τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ λόγω των σοβαρών τραυμάτων που φέρει, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η ποικιλία νεκταρινιάς που έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά με τα χαρακτηριστικά της - Διάθεση δενδρυλλίων από τα Φυτώρια Μίλης
- Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για άνεργους σε κλάδους αιχμής
- Τσιάρας από τη ΔΕΘ: Δεδομένη η πολιτική βούληση της κυβέρνησης όσοι πήραν παράνομα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ να τα επιστρέψουν
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Η Ομάδα Μεγαλώνει – Καλωσορίζουμε νέους Καθηγητές στο Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο!
- Ανδριανός στην παρουσίαση των δράσεων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη: «Η έρευνα και η καινοτομία είναι κλειδί για τον πρωτογενή τομέα»