Ρωσία: Οι πυρηνικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης μαχητικής ικανότητας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι οι πυρηνικές δυνάμεις του Βορείου Στόλου και του Στόλου του Ειρηνικού έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης μαχητικής ικανότητας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, σύμφωνα με την διαταγή που έδωσε χθες ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σόιγκου είπε στον Πούτιν ότι οι βάρδιες στα πόστα των διοικήσεων των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων, στο Βόρειο Στόλο, στον Στόλο του Ειρηνικού και η Διοίκηση Αεροπορίας Μακρού Βεληνεκούς έχουν αρχίσει να εκτελούν καθήκοντα μάχης με ενισχυμένο προσωπικό, αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.
Ο Πούτιν διέταξε χθες την ρωσική στρατιωτική διοίκηση να θέσει τις δυνάμεις αποτροπής της Ρωσίας σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού απαντώντας, όπως είπε, σε επιθετικές δηλώσεις ηγετών του ΝΑΤΟ και στις οικονομικές κυρώσεις της Δύσης κατά της Μόσχας.
Η δήλωση Πούτιν έγινε όταν οι ρωσικές δυνάμεις συνάντησαν την σθεναρή ουκρανική αντίσταση μετά την εισβολή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Χωρίς πρόσθετες υποχρεώσεις για τους αγρότες το ΟΣΔΕ 2026 – Από το 2027 η υποχρεωτική εγγραφή στο ΜΑΑΕ
- ΠΟΓΕΔΥ: Το παλιό σύστημα «έφυγε», αλλά η «αμαρτωλή αγάπη» μένει;
- ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
- Τάσος Μπαρτζώκας: Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ










