Πέθανε ο 12χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι σε κυνήγι αγριογούρουνου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Κατέληξε μετά δύο εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 12χρονος που τραυματίστηκε στην Καστανιά Καλαμπάκας από κυνηγετικό όπλο.
Ο 12χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας, καθώς συνόδευε συγγενικό του πρόσωπο σε κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από εκεί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας κι αφού κρίθηκε πως δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργείο, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ειδικά εξοπλισμένη παιδιατρική ΜΕΘ.
Τελικά, έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο ανήλικος έχασε τη μάχη στην ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός 42χρονος - Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αγροτικό αυτοκίνητο
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 9 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εθνική αντεπίθεση κατά της ευλογιάς: 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι στο πεδίο
- Στρατιωτικοί κτηνίατροι στη μάχη κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων
- Μπαρτζώκας: Στην τελική ευθεία για την αποζημίωση των καλλιεργειών που έμειναν εκτός αποζημιώσεων από τον παγετό Μαρτίου 2025











