Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού Γερμανίδας τουρίστριας στα ορεινά των Χανίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε κίνδυνο βρίσκεται μια Γερμανίδα τουρίστρια η οποία από χθες θέλησε να διασχίσει το ορεινό μονοπάτι που οδηγεί από Σούγια προς Αγία Ρουμέλη.
Η γυναίκα ωστόσο έχασε τον δρόμο και τον προσανατολισμό της. Το χειρότερο στην περίπτωση αυτή είναι ότι η γυναίκα έχει μείνει από χθες χωρίς νερό και σύμφωνα με πληροφορίες, η έλλειψη νερού σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο τις έχουν προκαλέσει τεράστια δυσφορία, παραισθήσεις και αποπροσανατολισμό.
Η ίδια, κατάφερε να πάρει τηλέφωνο στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και να καλέσει σε βοήθεια, χωρίς ωστόσο να έχει την παραμικρή ιδέα πού βρίσκεται.
Άμεσα 3 διασώστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης ξεκίνησαν ορεινή πορεία για τον εντοπισμό και τη διάσωση της γυναίκας.
Πηγή:flashnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στα 1,5 δισ. δολάρια το κόστος του νέου γηπέδου της Ρόμα
- Επερχόμενη σοδειά: Ιταλία και Ισπανία οδεύουν προς υπερβολικά γενναιόδωρους τρύγους για το 2026, απέναντι στην εύθραυστη ισορροπία των αγορών κρασιού;
- Συνάντηση εργασίας Διοίκησης του Ε.Φ.Ε.Τ. με εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα
- Κινητοποιήσεις αγροτών σε Αμύνταιο και Γρεβενά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική η αναγραφή ΑΦΜ πελάτη στα απλοποιημένα τιμολόγια χονδρικής πώλησης καυσίμων, από 1/1/2027










