Θεσσαλονίκη: Έβγαλε στα 70 του χρόνια την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ζούσε 70 χρόνια χωρίς να έχει βγάλει ποτέ αστυνομική ταυτότητα. Τη διαπίστωση αυτή έκαναν αστυνομικοί το πρωί της Τρίτης, όταν εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ένας ηλικιωμένος, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, ζητώντας να εκδώσει την πρώτη του αστυνομική ταυτότητα.
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι όντως ο άνθρωπος αυτός ήταν «αόρατος» όλα αυτά τα χρόνια. Ερευνώντας την περίπτωσή του διαπιστώθηκε ότι είχε σημανθεί κατά το παρελθόν και σε βάρος του εκκρεμούσαν μάλιστα τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως ανακοινώθηκε, ο 70χρονος συνελήφθη για τις παραπάνω καταδίκες του αλλά και για παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θα ξαναδώσεις Πανελλήνιες; Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια-Κέντρο είναι εδώ για τη δεύτερη προσπάθεια!
- Ξεκινά η διαδικασία για τη στήριξη με 50 εκατ. ευρώ των παραγωγών που επλήγησαν από τον παγετό του 2025
- Ανακοίνωση από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Με 53 συμμετοχές η Freskon Greece στη Fruit Attraction 2026 στη Μαδρίτη
- Δρόμος προς τη βιοποικιλότητα COP17 και COP31 για το κλίμα: Οι δήμοι και οι περιφέρειες παροτρύνουν την ιρλανδική Προεδρία της ΕΕ να αναγνωρίσει τις προσπάθειές τους










